Ordförande har ordet

Jag önskar er alla en god fortsättning på det nya året!
För dem av er som inte har oxalsyrabehandlat ännu är det hög tid.

Tyvärr visar det sig att vi får dras med Coronaviruset ett tag till och det försvårar tillvaron för oss alla, antingen vi går i skola, arbetar eller är pensionärer.
Styrelsen har vid sitt möte i januari beslutat att vi i Lunds Biodlare inte bara skall följa de rekommendationer som FHM och regering tillämpar för sammankomster. De av er som kommer på våra aktiviteter skall vara vaccinerade fullt ut.
Detta beslut fattades för att vi vill värna dem av oss som tillhör någon riskgrupp på ett eller annat sätt. Eftersom pandemin fortsätter har vi koncentrerat oss på att ta fram aktiviteter utomhus där smittspridningen inte är så svår. Förändras läget längre fram kommer vi att försöka genomföra fler arrangemang inomhus.

Årets program publiceras om någon vecka på vår hemsida och på FB.

Vi skall försöka hålla en utbildning med början i vår. Eftersom det just nu är lite osäkert med hur det kommer att bli med sammankomster inomhus kommer vi troligen att starta senare i vår och avsluta utbildningen i höst.
Du som vill kan anmäla ditt intresse till mig på pelle@sjoegren.se

Årets svärmsäsong är inte långt borta även om det fortfarande är mörkt och kallt.
Du som vill vara med på årets lista kan anmäla dig till mig så ser jag till att du kommer med på listan. Jag behöver veta namn, telefonnummer dagtid, var du bor och om du kan ta svärmar på dagtid. Ange orten där du kan ta svärmar.  Bor du i Lund eller Malmö så ange väster, öster, norr eller söder. Jag vill ha er anmälan på mejl till pelle@sjoegren.se .

Du som har idéer på aktiviteter eller rent av vill hålla i någon temakväll får gärna höra av dig till mig eller någon annan i styrelsen. Våra telefonnummer finns på hemsidan.

Pelle Sjögren
Ordförande Lunds Biodlare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s