Inför årsmöte

Hej medlemmar i Lunds biodlarförening

Vi närmar oss åter årsmötet i vår förening. Vi har två styrelseledamöter som avgår och inte står till omval för fortsatt styrelsearbete,  därför söker vi nu minst två nya medlemmar (beroende på om övriga till omval står till valberedningens förfogande att föreslå) som är beredda att delta i biodlarföreningens styrelsearbete.

För att öka dynamiken och sörja för återväxten i styrelsearbetet ser vi gärna att styrelsen får nya ledamöter som är kvinnor och yngre samt gärna relativt nya som biodlare. Alla kriterier behöver inta vara uppfyllda för att vara av intresse.

Vi i valberedningen letar efter just dig som är medlem och som aktivt vill bidra med ditt engagemang för att utveckla biodlarföreningen i riktning som främjar föreningen, biodlarna och sist men inte minst biodlingen i stort. Vill du eller känner du annan medlem i föreningen som vill arbeta i styrelsen för att skapa mervärde åt föreningen och biodlingen  – kontakta någon av oss i valberedningen.

Hälsningar Valberedningen

Staffan Brandt- Sammankallande  (0734-232855)
Skicka mejl till till Staffan – klicka här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s