Kan du hjälpa till och hämta svärmar?

Styrelsen håller på att sätta ihop årets ”svärmfångarlista”, dvs kontaktlista över dem som har möjlighet att hämta svärmar under säsongen. Ta kontakt med ordförande Pelle 0706 – 89 13 34 pelle@sjoegren.se om du vill vara med på listan.

2 reaktioner till “Kan du hjälpa till och hämta svärmar?

  1. Hej Pelle. Är ni för få som kan ställa upp så har jag det som behövs av utrustning och dessutom tyvärr ganska stor erfarenhet av hur man går tillväga.. Hur brukar ni göra med bina som tas om hand? Jag brukar oftast ha den mängd jag behöver. Kan förstås inte garantera snabb utryckning men du får gärna se mig som en tänkbar hjälp om det behövs vid något tillfälle. Vänliga hälsningar Lars Antonsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s