Biodlarkursen avbryts!

Under rådande omständigheter med snabb spridning av Coronaviruset i samhället har kursansvarig och styrelsen beslutat att kursen i Biodling tillfälligt avbryts från och med idag den 18 mars 2020. Det innebär att alla planerade kurskvällar på Linerogården såväl som besöket den 4 april hos Sven Persson ställs in.

Bigårdsträffen på Jönstorp den 18 april, som är utomhus, bedömer vi med den information vi har idag kan hållas som planerat, dock med vissa förhållningsregler som minskar riskerna att sprida eventuell smitta. Skulle situationen ändras till det värre kommer vi att fatta nya beslut som då meddelas. Kursansvarig och styrelsen återkommer med mer information till alla berörda så fort vi har underlag för att fatta riktiga beslut. Vi följer vad Folkhälsoinstitutet säger på daglig basis.

Kursen kommer att avslutas vid senare tillfälle då det kan ske utan risk för deltagare och lärare.

Har ni frågor angående detta är ni välkomna att ringa oss.

 

Hälsningar

Sven-Åke Nilsson, Kursansvarig Lunds Biodlare

Per Sjögren, Ordf. Lunds Biodlare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s