Information om årsmötet 2020

På grund av de restriktioner som vi har i samhället idag med den pågående pandemin har styrelsen i Lunds Biodlare beslutat att årsmötet behöver ha en annorlunda utformning än normalt.
Styrelsen anser dock att det är viktigt att årsmötet hålls så att alla medlemmar har insyn i styrelsens arbete och att demokratin i klubben vidmakthålls trots rådande förhållanden.

Årsmötet kommer att ske enligt följande:

·       Alla årsmöteshandlingar skickas ut till medlemmarna i förväg via e-post eller brev tillsammans med kallelse, se bifogade dokument.
·       Handlingar som skickas ut är: Kallelse, Information om 2020 års årsmöte, Verksamhetsberättelse, Resultat och Balansräkning, Revisionsberättelse, Valberedningens förslag på val och blankett för fullmakts-röstning.
·       Vill man framföra egna kandidater istället för de kandidater Valberedningen föreslår skall man skicka in sina förslag till Valberedningens ordförande, Staffan Brandt senast den 30 oktober. Använd e-postadress staffan.m.brandt@gmail.com
·       Dagordningen kortas ner till det allra nödvändigaste.

Ett fysiskt årsmöte kommer att hållas på Linerogården tisdagen den 17 november kl. 19,00 enligt tidigare beslut och information på hemsidan.

Obligatorisk förhandsanmälan till det fysiska årsmötet gäller för alla som vill delta. Anmälan sker till pelle@sjoegren.se och principen ”först till kvarn” gäller.
Namn, medlemsnummer och telefonnummer skall anges i anmälan.

Du hittar komplett information i det mail eller brev du fått via posten. Om du inte fått information via mail så hör av dig till lundsbiodlare@gmail.com eller på telefon 070 651 6939 (Camilla Ländin, styrelseledamot).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s